Spring naar content

Wie zijn we

Welkom in onze hartelijke school!

Bedankt dat u uw kind aan ons toevertrouwt. Wij nemen deze taak zeer ernstig. Elke dag staan wij met volle overtuiging klaar om uw zoon/dochter de best mogelijke scholing te geven.

Goed studeren is belangrijk, maar mens-zijn is meer dan studeren. Wij willen werken aan de algemene ontwikkeling van onze leerlingen. Op die manier worden zij verantwoordelijke en autonome burgers in de maatschappij met het nodige zelfvertrouwen en respect. Het HAKB-team brengt hen dus niet alleen kennis bij, maar ook vaardigheden en competenties.

Met het hele schoolteam willen wij zorgen voor een aangename en familiale schoolsfeer. Het helpt dat onze school klein is, maximaal 300 leerlingen. Een kleine school, dat is een groot voordeel. Ons doel is dat elke leerling zich goed kan voelen op school.

Het HAKB staat open voor alle leerlingen secundair onderwijs zonder onderscheid van afkomst, huidskleur, geaardheid, geslacht, filosofische of religieuze overtuiging. Verdraagzaamheid vinden we belangrijk. Net zoals respect voor elkaar. Respect voor leerkrachten en personeel, maar ook voor buurtbewoners en andere leerlingen.

Een hartelijke campus!

Onze school bevindt zich op Campus Mutsaard in Laken, aan de Mutsaardlaan.

Campus Mutsaard is een campus voor iedereen. Het hypermoderne complex voorziet niet alleen plaats aan onze school, maar ook aan de Kleuter- en de Lagere school Koningin Astrid, en een kinderdagverblijf. Het omvat ook sportzalen en bijbehorende buitenruimten.